Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Amstelveen - Wijnproeverijen

Wijn is enorm populair in Nederland. Waar vroeger nog iedereen bier of sherry dronk, is wijn in de afgelopen vijftien jaar nummer één bij de alcoholische dranken. Your Choice Catering Amstelveen krijgt dus ook regelmatig de vraag of wij wijnproeverijen organiseren. Dat doen we inderdaad. En hoe! Heeft u ons de opdracht gegeven uw feest of event te regelen? Dan verzorgen wij in het kader daarvan heel graag een wijnproeverij voor u en uw gasten. Ons team bestaat onder andere uit sommeliers die een tiental wijnen selecteren en u daar uitgebreid van laten proeven. Al of niet met een lekker hapje erbij!

Lekker of niet?

Er bestaan volgens sommigen maar twee soorten wijn: de wijn die lekker is en de wijn die dat niet is. Your Choice Catering Amstelveen vindt dat enigszins kort door de bocht, maar het klopt in feite wel. Ook niet-kenners genieten van de wijn die ze lekker vinden. Voor onze wijnproeverij hoeft u echt geen wijnkenner te zijn. Ook als gewone liefhebber steekt u gegarandeerd iets op van wat u tijdens de wijnproeverij ruikt, proeft en hoort. Samen proeven van heerlijke wijn, in goed gezelschap van een smakelijk hapje, dat is puur genieten voor iedereen. Wij nemen u graag mee op wijnreis!

Wijn met iets erbij

Wijn is heerlijk, maar pas echt lekker is een glaasje wijn met 'iets erbij'.
Your Choice Catering Amstelveen selecteerde een aantal wijn en spijs arrangementen voor u die u kunnen inspireren tot het maken van een keuze. De drie concepten zijn echter niet in beton gegoten. Heeft andere voorstellen of vraagt u zich af welke andere mogelijkheden er zijn? Vraag het ons rustig. In onderling overleg maken wij een wijn en spijs combinatie die precies bij u past!

De 3 arrangementen van wijn- en spijsassortiment zien er als volgt uit:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijngebieden

Your Choice Catering Amstelveen laat u graag wijnen proeven uit diverse wijngebieden. Ondanks dat wij niet over een eigen wijnassortiment beschikken, laten we wijnen uit alle belangrijke streken de revue passeren. U proeft niet alleen de wijnen uit de bekende Europese wijngebieden, maar ook wijnen uit andere werelddelen, de zogenaamde "Nieuwe Wereldwijnen".

De tijdsduur van een wijnproeverij bedraagt ongeveer drie uur en gaat op uw verzoek, vergezeld van hapjes, fingerfoods of andere smakelijke specialiteiten. Wijn proeven is een sociale bezigheid, vandaar dat wij een wijnproeverij het liefst organiseren voor een iets grotere groep. De kosten van een wijnproeverij bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon, al naar gelang de culinaire versnaperingen die u kiest.

Meer weten over onze wijnproeverijen?

We geven u met alle plezier meer informatie over onze wijnproeverijen.
Bel ons gratis telefoonnummer of laat een contactbericht achter in onze mailbox. We laten zo snel mogelijk van ons horen!