Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Amstelveen

Buffetten voor elke gelegenheid

Buffetten voor elke gelegenheid, dat zijn de buffetten van Your Choice Catering Amstelveen. Zakelijke recepties, familiefeesten, bruiloften, bedrijfsopeningen; voor iedere festiviteit hebben wij het geschikte buffet. Bekijk op uw gemak de buffetten die wij voor u hebben samengesteld en mocht u vragen hebben over aanpassingen dan horen wij dat graag van u. Flexibiliteit is namelijk ons handelsmerk, vandaar dat wij uw aanpassingen graag voor u aanbrengen in de buffetkeuzes. Een buffet op maat dat bij uw feest en uw portemonnee past, dat is wat wij u bieden.

Keuzes in buffetarrangementen

De keuzes die u kunt maken in de buffetarrangementen bij Your Choice Catering Amstelveen zijn bijzonder ruim. Ook al hebben wij een aantal basispakketten samengesteld, dat wil niet zeggen dat u daarin geen wijzigingen aan kunt brengen. In onderling overleg kijken we wat uw wensen zijn ten aanzien van het assortiment en ook ten aanzien van de kosten. Onze budgetcategorie is bijvoorbeeld een buffet van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Afhankelijk van het gezelschap dat u verwacht en de wensen die er zijn van uw kant, voorzien wij u van een buffet dat precies voldoet aan uw eisen.

Klik hier voor onze buffetconcepten en mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten van hoge kwaliteit

Heeft u een bedrijfsopening met honderden gasten? Of een familiereünie met 50 personen? Ongeacht de grootte van het gezelschap en de grootte van uw budget, krijgt u bij Your Choice Catering Amstelveen het beste buffet voor uw feest of event. Ons team bestaat uit louter vakmensen die u graag terzijde staan met de culinaire zaken en u op professionele wijze helpen met het uitserveren en opdienen van de buffetten. Het serviesgoed en het bestek is overigens gewoon bij de prijs van het buffet inbegrepen. Een mooi opgediend buffet voor een zeer scherpe prijs, dat is wat wij u garanderen!

Hoewel wij bij Your Choice Catering Amstelveen dol zijn op verrassingen, zullen we onze klanten niet confronteren met verrassende rekeningen achteraf. Onze prijsafspraken zijn glashelder: BTW, serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten zitten in alle prijzen verwerkt. U weet dus vooraf waar u aan toe bent en u krijgt geen onverwachte facturen toegestuurd.

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Of wilt u meer weten of samenstellingen en prijzen? Bel ons dan vandaag nog voor de mogelijkheden. Bel ons gratis nummer of vul het contactformulier in en u krijgt een advies en een offerte op maat. Geheel vrijblijvend uiteraard!