Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Amstelveen - Materialen

Wij verhuren materialen uitsluitend als onderdeel van een cateringevent. Your Choice Catering Amstelveen wil u namelijk een totaalconcept aan kunnen bieden en daar horen materialen en faciliteiten uiteraard bij. Als u ons uw feest, receptie of zakelijk event laat regelen, dan kunt u desgewenst de benodigde materialen en attributen bij ons huren. Dat is overigens naast de toebehoren die standaard en kosteloos bij onze diverse arrangementen zijn inbegrepen.

Extra service voor u

Your Choice Catering Amstelveen verzorgt uw feest van a tot z. De culinaire kant, de styling, de decoratieve invulling, het entertainment; wij hebben de touwtjes volledig in handen. Vandaar dat wij onze klanten ook de extra materialen service bieden. We willen u graag dusdanig terzijde kunnen staan dat u niets aan het toeval over hoeft te laten. Statafels met tafelrokken, een cocktailbar, koelkast, spreekgestoelte, noem het maar op en wij kunnen het tegen een kleine vergoeding leveren.
Voor serviesgoed, glazen en bestek hoeft u overigens bij ons geen extra kosten te betalen.

Complete styling

We maken van elke locatie een feestlocatie. Your Choice Catering Amstelveen gebruikt haar inventiviteit en creativiteit om de ambiance en de sfeer te creëren die past bij uw feest. Met oog voor detail en de nodige vakkennis toveren we uw bedrijfshal, uw tuin of uw feestzaal om in elke gewenste stijl. Fakkels, bloemen, tafeldecoratie, tafelrokken en sfeerverlichting hebben wij voor u in ons assortiment. Laat ons weten wat u graag wilt hebben voor uw event en in onderling overleg komen we er zeker uit!

Communicatie en afspraken

Your Choice Catering Amstelveen staat bekend om de open communicatie en de vaste afspraken. Ons doel is het om u en uw gasten een feest te bezorgen waar nog lang - in positieve zin - over nagepraat wordt. Een event in tropische sferen organiseren we net zo eenvoudig als een middeleeuws dungeon festijn. Heeft u een bepaald thema in gedachten voor uw jubileum of uw bedrijfsfeest? Welk thema u ook kiest, de vakmensen van Your Choice Catering Amstelveen zijn flexibel en denken graag met u mee over mogelijkheden. Persoonlijk contact en een luisterend oor zijn kernvoorwaarden om te komen tot een passend aanbod.

Ons team neemt graag uw ideeën met u door. We kunnen putten uit een groot netwerk van leveranciers, wat betekent dat we u voor al onze diensten een scherpe prijs kunnen bieden. Bent u van plan om een feest te organiseren dat de boeken in zal gaan als legendarisch? Dan bel ons vandaag nog en wij regelen het voor u!

Voor een impressie van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)