Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Amstelveen - Bruiloften

Trouwen doe je niet elke week. De meeste mensen doen het maar een of twee keer in hun leven. Zo'n belangrijke dag als je huwelijksdag wil je niet in het water zien vallen. Bij Your Choice Catering Amstelveen kun je er verzekerd van zijn dat dat niet gaat gebeuren. Wij maken van jouw trouwdag echt een speciale gebeurtenis die jullie, het bruidspaar, zullen bewaren op een speciaal plekje in jullie hart. Herkansingen op een nieuwe huwelijksdag krijg je niet zoveel, dus laat ons jullie bruiloft in een keer goed doen voor jullie regelen!

Bruiloftsexpert

Your Choice Catering Amstelveen is de afgelopen twintig jaar tot heuse bruiloftsexpert uitgegroeid. Die expertise zetten we graag voor jullie in bij het regelen en faciliteren van jullie trouwdag. Wat er allemaal mis kan gaan op zo'n belangrijke dag, daar hebben jullie misschien nu al nachtmerries van. Maar als je onze mensen de hele organisatie voor hun rekening laat nemen, hoef je nergens wakker van te liggen. Ons topteam zorgt er namelijk met professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor dat er niets fout gaat. Je hoeft op jouw grote dag alleen je energie te gebruiken om er met volle teugen van te genieten, net als je partner. Jouw dag wordt niet verstoord door verkeerde catering, fout entertainment en een slecht geregelde receptie. Your Choice Catering Amstelveen doet er alles aan om de goede naam die wij hebben op het gebied van huwelijksfeesten hoog te houden. Zeg jij 'ja' tegen je partner, wij zeggen 'ja' tegen jullie feest!

Eigen stijl

Ieder bruidspaar is uniek, dat weten we na al die jaren zeker. En daarom benaderen we jullie als uniek koppel met unieke wensen. We vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat jullie bepalen hoe je je trouwdag viert. Wil je een knalfeest waar de vonken vanaf vliegen? Of hou je meer van klein en intiem, met alleen een select groepje gasten? De afspraken die wij persoonlijk en gedetailleerd met jullie maken, leggen we vast in een draaiboek dat we nauwgezet volgen. Van de hapjes tijdens de receptie tot en met de muzikale omlijsting van de dag, wij regelen je trouwfeest precies zoals we dat afgesproken hebben. Zelfs de locatie passen we geheel aan jullie eigen stijl aan. Your Choice Catering Amstelveen dat is trouwen op jouw manier en in jouw stijl. Van begin tot eind!

Culinaire opties

De culinaire opties voor jullie trouwdag zijn bij Your Choice Catering Amstelveen zeer ruim. Van een sfeervolle lunch voor de naaste familie en vrienden tot en met een overvloedig buffet voor driehonderd gasten en alles dat er tussenin zit is mogelijk. Wat te denken van een bruiloft in beachparty stijl met een barbecue? Het is slechts een voorbeeld van de vele gastronomische arrangementen die we aan kunnen bieden.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Hebben jullie specifieke wensen? Vraag je je af of dat wat jij wilt door ons geregeld kan worden? Neem dan meteen contact met ons op voor een eerlijk en vrijblijvend advies op maat. Flexibiliteit en een open geest staan namelijk centraal bij ons.

Gegarandeerd geslaagd

Jullie wensen zijn voor ons leidend. Your Choice Catering Amstelveen houdt van duidelijke communicatielijnen en heldere afspraken. We gaan persoonlijk in op elk detail en stellen ook de vragen die jullie je nog niet gesteld hadden. Zo helpen we jullie om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Een los eindje laten wij niet liggen, want wij beschikken over zeer ervaren en geschoold horecapersoneel dat overal aan denkt. In de periode voorafgaand aan jullie trouwdag zijn er meer dan genoeg beslissingen die je moet nemen, dan is het heerlijk als je de organisatie van de grote dag zelf aan professionals over kunt laten. Hebben jullie ons uitgekozen om die professionals te zijn? Dan bieden we jullie en jullie beide ouderparen alvast een geweldig diner op onze kosten aan. Een generale repetitie als het ware van een gegarandeerd geslaagde bruiloft.

Waar zeggen jullie "Ja, ik wil?"

Your Choice Catering Amstelveen heeft een enorm netwerk in de huwelijksbranche opgebouwd. Daardoor is het voor ons mogelijk om allerlei trouwlocaties verspreid over het hele land voor jullie te regelen. Bijzondere, unieke locaties die passen bij ieder soort bruiloft. Heb je zelf een plaats in gedachten die niet op onze site staat? We kunnen helaas niet alle locaties vermelden omdat het er gewoonweg te veel zijn, maar als je het ons vraagt, kunnen we vast iets voor jullie betekenen.

Heb je vragen of wil je jouw ideeën aan ons voorleggen? Bel of mail vandaag nog en je zult zien dat we jullie met raad en daad terzijde staan. Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Het verplicht je tot niets!