Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Amstelveen - Bedrijfsfeesten

Uw bedrijf bestaat tien jaar en u wilt dat vieren. Of uw medewerkers hebben een topprestatie geleverd en nu wilt u ze trakteren met een bedrijfsfeestje. Wellicht houdt u ieder jaar een bedrijfsfeest voor uw medewerkers en hun aanhang? Your Choice Catering Amstelveen organiseert , regelt en faciliteert elk bedrijfsfeest dat u wilt. Een groots festijn overdag, met activiteiten voor iedereen of een gezellige avond waarbij gepraat, gegeten en genoten wordt. Uw bedrijfsfeest wordt een gebeurtenis waar uw gasten nog lang over na zullen praten, dat staat vast!

Van begin tot eind verzorgd

Your Choice Catering Amstelveen heeft tientallen jaren ervaring in het plannen, regelen en verzorgen van bedrijfsfeesten. Van recepties tot dansavonden en van actieve teamdagen, uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Van begin tot eind verzorgd en perfect geregeld, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Samen met u overleggen we wat uw wensen zijn en brengen we in kaart wat u wilt. Zowel inhoudelijk als wat betreft het budget passen we ons aanbod aan op uw vraag. Het eten, de drank en de materialen nemen wij net zo gemakkelijk voor onze rekening als andere zaken. Entertainment, muziek, animatie voor de kleintjes, noem maar op, Your Choice Catering Amstelveen kan het u allemaal uit handen nemen. Zo wordt uw bedrijfsfeest het feest dat past bij uw gasten en bij uw portemonnee!

Net iets meer

Wij bieden net iets meer dan de reguliere cateringbedrijven als het gaat om het regelen van bedrijfsfeesten. Creatief op elk gebied en flexibel op alle fronten, dat is Your Choice Catering Amstelveen. Heeft u uw zinnen gezet op een gezellige barbecue? Of wilt u een stormbaan voor uw medewerkers? Had u een live band in gedachten? Niet alleen de meest uitgebreide gastronomische arrangementen, maar ook allerlei andere onderdelen die bij uw bedrijfsfeest horen, pakken wij graag op. Ons team bestaat uit professionals die persoonlijk betrokken zijn bij elk detail van uw bedrijfsfeest. Zo weet u zeker dat uw feest slaagt en hoeft u niet bang te zijn dat er zaken in het water vallen. We houden van open communicatielijnen en laten niets aan het toeval over. Onze afspraken staan als een huis, net als uw feest!

Toparrangementen

Your Choice Catering Amstelveen heeft een groot aantal toparrangementen in haar aanbod voor wat de catering betreft. Zo bieden wij smakelijke barbecuepakketten en buffetsamenstellingen die ideaal zijn voor een groter gezelschap. Uiteraard zijn deze arrangementen altijd aan uw behoefte aan te passen. Wist u overigens dat u bij ons het hele jaar kunt genieten van een barbecue?
En heeft u een ander idee voor de invulling van uw bedrijfsevent? Laat het ons weten en we bespreken samen met u de mogelijkheden. U kunt ervan uitgaan dat wij nagenoeg aan ieder verzoek tegemoet kunnen komen. Ieder bedrijfsfeest is uniek, dus is ieder aanbod dat wij doen dat ook. De grootte van het gezelschap, de omvang van uw budget en de aard van de feestelijkheden zijn allemaal factoren waar wij op inspelen. Kijk rustig op onze site voor een indruk van wat wij bieden en pak bij vragen meteen de telefoon. Wij zitten voor u klaar!

Feestelijke ontvangst

Your Choice Catering Amstelveen zet haar expertise en ervaring graag in om u terzijde te staan bij iedere stap. In aanloop naar uw bedrijfsfeest denken wij graag mee over ieder aspect. Zo regelen wij bijvoorbeeld een feestelijke ontvangst voor al uw gasten, als u dat wilt. Niet alleen krijgt iedereen een glaasje bubbels van ons, maar wij kunnen ook zorgen voor extra cachet in de vorm van een rode loper en een ceremoniemeester die iedere gast introduceert. Dat kan op een formele manier, maar het kan ook op geheel eigen wijze. Met humor, een kwinkslag of een act verwelkomen we uw gasten op een ludieke manier. En desgewenst doen we na afloop ook weer iedereen uitgeleide op een bijzondere manier.

Meer informatie?

Your Choice Catering Amstelveen gaat tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest het feest van het jaar te maken. En de troep na afloop? Ook daar zorgen wij voor!

Bel of mail ons vandaag nog als u informatie of een vrijblijvende offerte wilt. Kan niet bestaat voor ons niet!