Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Amstelveen - Bedrijfsopening

De opening of heropening van een nieuw bedrijf is altijd spannend en bijzonder. Your Choice Catering Amstelveen helpt u graag om een dergelijk groot moment met anderen te delen. Heeft u een bedrijfsopening gepland met alle oude en nieuwe relaties? Of gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u uw nieuwe pand op feestelijke wijze inwijden? Dan kunt u onze hulp en onze expertise maar al te goed gebruiken! Wij nemen u alle organisatorische zaken uit handen, van de catering tot en met de materialen en de muziek. Your Choice Catering Amstelveen maakt er gegarandeerd een bedrijfsopening van zoals u zich die voorstelt!

Groots of intiem

U heeft vast bedacht hoe uw bedrijfsopening moet verlopen. Is uw organisatie toe aan een spetterend event of wilt u de (her)opening van uw bedrijf klein en intiem vieren? Your Choice Catering Amstelveen verzorgt uw bedrijfsopening precies zoals dat bij u en uw onderneming past. Culinair simpel met een borrelgarnituur of een uitgebreid doorlopend buffet, u bepaalt wat u wilt. En dat geldt ook voor de andere onderdelen van de bedrijfsopening. Kiest u voor een receptie of lopen de gasten gewoon naar believen naar binnen? Is er 's avonds een groot feest met honderden gasten of heeft u liever een barbecue op uw terrein? Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan over wat u wilt. Onze aanpak is weliswaar professioneel maar altijd met de menselijke maat. Standaard betekent bij Your Choice Catering Amstelveen nooit standaard, want elk bedrijfsfeest en iedere opening staat op zichzelf. Dat maakt dat wij van uw bedrijfsopening een uniek feest maken dat past bij u, uw organisatie en uw portemonnee.

Grote kwaliteit, kleine prijzen

Your Choice Catering Amstelveen combineert kennis en ervaring met persoonlijke betrokkenheid en de menselijke maat. Onze gastronomische arrangementen en culinaire concepten zijn van hoogstaande kwaliteit, terwijl we door ons enorme netwerk de prijzen laag kunnen houden.
Hoewel wij op onze site diverse arrangementen aanbieden, bijvoorbeeld barbecue- en buffetarrangementen, kunt u zelf die arrangementen aanpassen aan uw eigen behoefte. Afhankelijk van het gezelschap, de aard van uw bedrijfsopening en de grootte van uw budget, vergroten of verkleinen we ieder arrangement zodanig dat het precies aansluit bij wat u wilt. Grote kwaliteit, kleine prijzen en eindeloze mogelijkheden, dat is wat u kiest als u kiest voor Your Choice Catering Amstelveen. Heeft u ideeën en vragen naar aanleiding van wat u leest? Bel ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en een gratis deskundig advies.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Tradities in een modern jasje

Tradities houden we graag in ere. Dat geldt ook voor een hoogste punt viering. Wilt u een ludieke hoogste punt viering als bedrijfsopening? Dan is Your Choice Catering Amstelveen nu al enthousiast over de invulling die we u kunnen bieden. Wat te denken van een Hollandse Nieuwe event? Lekker haring happen, een drankje erbij en het gezelschap van uw team, familie en relaties. Of een hoogste punt viering in exotische sferen? Wij maken van uw bedrijfsterrein graag een beachparty locatie. Wij zijn niet snel overvraagd en laten ons graag uitdagen door uw suggesties. Heeft u zelf een idee waarvan u zich afvraagt of het kan? Grijp dan nu nog de telefoon en wij stellen alles in het werk om uw plannen te verwezenlijken.

Voor een advies of offerte op maat belt u gratis met 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in.