Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Amstelveen - Muziek en entertainment

Onze corebusiness is het cateren en stylen van feesten en partijen van allerlei omvang. Maar onze service gaat veel verder! Your Choice Catering Amstelveen biedt, naast de verhuur van materialen, ook entertainmentdiensten aan. Heeft u voor uw feest een live band of een DJ nodig? Wilt de vermaak voor de kleintjes in de vorm van een clown of een goochelaar? Ook dat soort zaken wordt door ons team graag voor u verzorgd. We nemen u dus -als u dat wit - echt alles uit handen, vanaf de hapjes en de dranken tot en met het entertainment. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Professioneel en flexibel

Your Choice Catering Amstelveen bestaat al ruim twee decennia. Ons netwerk is dermate groot dat wij uit een aanzienlijk aanbod aan entertainment bedrijven kunnen putten. De mensen die voor ons werken zijn uiterst professioneel en zeer flexibel; niets is onmogelijk en geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan. Samen bespreken we precies wat u wilt en leggen we de gemaakte afspraken vast. Die afspraken zijn voor ons in beton gegoten, dus u kunt er zeker van zijn dat wij doen wat we zeggen! Heeft u een speciale zangeres op het oog voor uw event? Of een specifieke DJ die feestmuziek draait? Of wellicht een Marco Borsato look-a-like? Your Choice Catering Amstelveen maakt bovendien van elke feestlocatie een totaal andere wereld. Een kale bedrijfsloods toveren wij in een handomdraai om in een skihut of een nachtclub. Uw feest of event maken wij zo tot een spetterende belevenis waar iedereen nog lang over napraat, dat staat vast!

Amusement en meer

Ons motto is op elk gebied dat niets onmogelijk is. Your Choice Catering Amstelveen gaat de uitdaging graag aan, ook als u vragen heeft die op het eerste gezicht niet zo eenvoudig lijken.
Amusement en meer, dat is wat wij u bieden. Met persoonlijke betrokkenheid en creativiteit regelen we precies het entertainment dat u nodig heeft. Van smartlappen zanger tot klassiek strijkkwartet; u zegt het maar! Onze ervaring en expertise zetten wij ten volle in om uw feest extra cachet te geven. Wilt u uw feestzaal optuigen in country & western stijl? Of ziet u uw bedrijfsfeest als een grote après ski party? Dan regelen wij dat toch voor u! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Communicatie is de sleutel

Your Choice Catering Amstelveen ziet niet graag zaken mislopen. Wij anticiperen daarom op elke valkuil en proberen te voorkomen dat afspraken niet nagekomen worden. Wij houden ook bij het boeken van entertainment de communicatie graag helder, waardoor de kans op misverstanden erg klein is. Ons doel is om uw feest, bedrijfsopening of event zo soepel en feestelijk mogelijk te laten verlopen. Muziek, kinderanimatie, verlichting, teamactiviteiten, het moet allemaal tot in de puntjes geregeld zijn. Your Choice Catering Amstelveen kan nog net niet toveren, maar het scheelt niet veel!

Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom. Ons team zit klaar om u met raad en daad terzijde te staan met advies op maat. Bel ons gratis telefoonnummer 0800 4890 489 of vult u ons contactformulier in. Hoe sneller u dat doet, doe sneller wij voor u aan de slag gaan!