Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Amstelveen - Bedrijfscatering

Een buitenbeentje binnen de cateringservice is de bedrijfscatering. Your Choice Catering Amstelveen is echter gespecialiseerd in bedrijfscatering op maat. De maat van uw bedrijf en de maat van uw budget, welteverstaan. Wij kunnen u niet alleen voorzien van een volledig bevoorraad bedrijfsrestaurant, maar we leveren ook op incidentele basis lunches en warme maaltijden. Een eenvoudige lunch, een dagelijkse warme maaltijd voor de middagploeg of een luxe vergaderlunch: voor Your Choice Catering Amstelveen is het allemaal mogelijk!

Drukke periodes

Elk bedrijf en iedere organisatie heeft wel te maken met periodieke drukte. Your Choice Catering Amstelveen kan u in die drukke periodes terzijde staan door het energiepeil van uw medewerkers op niveau te houden door ze te voorzien van een broodje, verse soep, een gezonde salade en zelfs van een volledige warme maaltijd. Ook tijdens conferenties en vergaderingen is het zo nu en dan handig als u geen tijd verspilt aan lunchen buiten de deur. Tijdens zulke vergaderingen kunt u ons inschakelen om (luxe) lunches, fruit, dranken en zuivelproducten voor u te verzorgen. Maar ook als u een structurele bevoorrading van uw bedrijfsrestaurant wenst, kunnen wij dat op professionele wijze invullen. Wilt u precies weten wat Your Choice Catering Amstelveen in uw geval voor uw bedrijfscatering kan betekenen? Neem dan - geheel vrijblijvend - contact met ons op en u krijgt een helder advies.

Budgettair maatwerk

Inhoudelijk en budgettair maatwerk, dat is waar wij voor staan. Topcatering voor een meer dan redelijke prijs en service van de bovenste plank, daar zijn wij goed in. We beschikken over professioneel geschoolde horecamensen die honderd procent inzet tonen en in onderling overleg met u alles regelen tot in de puntjes. Your Choice Catering Amstelveen staat voor u klaar, hetzij op dagelijkse basis of alleen als u daar behoefte aan heeft. En de kosten? U zult versteld staan van de bedragen die wij in rekening brengen voor de kwaliteit die wij te bieden hebben!

Meer energie = productiever functioneren

De leefstijl van uw werknemers kunt u niet in de hand houden. Maar sturen op gezond gedrag dat kunt u wel. Samen met Your Choice Catering Amstelveen zorgt u ervoor dat uw mensen zich tijdens hun werk gezond voeden. Daar krijgen ze meer energie van en daar profiteert u dan weer van omdat het rendement van uw medewerkers toeneemt. Even pauze nemen en genieten van een gezonde, smakelijke lunch is dus niet alleen goed voor de mensen zelf, maar ook voor uw onderneming.

Prijsvoorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen:

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • serviesgoed

Dit voorbeeld geeft u een indicatie van wat wij berekenen voor een dergelijke lunch op contractbasis. Natuurlijk bepalen we in overleg met u wat uw behoeften precies zijn en krijgt u van ons een prijsvoorstel dat individueel op u van toepassing is.

We staan iedere dag voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Bel of mail ons en voordat u het weet, bent u in het bezit van een vrijblijvend advies en een prijsopgave waar u mee uit de voeten kunt. Bel vandaag nog!