Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Amstelveen - Private dinners

Heerlijk dineren in uw eigen omgeving

Wie verzucht niet af en toe: "Wat zou het heerlijk zijn als vanavond iemand anders kookt!" Nou, die luxe kunt u zich vanaf nu permitteren! Your Choice Catering Amstelveen biedt u met het private dinner een sterrendiner in uw eigen eetkamer of die van vrienden. Wilt u iemand die u dierbaar is eens echt verrassen? Regel dan bij ons een private dinner en u scoort gegarandeerd punten.
Met een diner dat u zelf samenstelt wat betreft het aantal gangen en de invulling van die gangen doet u niet alleen een ander maar ook uzelf een groot plezier. En de kosten? Die vallen heel erg mee. Bel vandaag nog voor een precieze prijsopgave en geef uzelf of een ander een origineel cadeau!

Ongedwongen kletsen, lekker eten en genieten

Your Choice Catering Amstelveen heeft een bourgondische inborst. En die wordt vast gedeeld door u, dat weten we zeker. Niets is zo heerlijk als ongedwongen kletsen, lekker eten en genieten. Met een private dinner kan dat; we leggen u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huiskamer of bij uw vrienden een avondlang in de watten met overheerlijke gerechten, bijzondere wijnen.
Onze keukenbrigade overlegt vooraf uitgebreid met u over de menukeuze en het private dinner wordt in uw keuken bereid. Ook als u geen keuken ter beschikking heeft op de plaats waar u wilt eten, kunnen we ervoor zorgen dat er een mobiele keuken geregeld wordt.

U bepaalt wat u wilt eten, hoeveel gangen er geserveerd worden, welke drankjes u wilt nuttigen en de ambiance. Your Choice Catering Amstelveen maakt er vervolgens een unieke gebeurtenis van door alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Van voorgerecht tot en met het toetje en de koffie verloopt alles naar uw eigen wensen. En bent u avontuurlijk ingesteld? Laat u dan verrassen door de menukeuze van onze chef. U zult er geen spijt van krijgen!

Menu inpressie        

Net zoals dat bij al onze arrangementen geldt, bent u bij een private dinner volkomen vrij in wat u ter tafel ziet verschijnen. De producten die onze koks gebruiken zijn eerste klas en vers. Bovendien krijgt u de aankleding -zoals tafellopers, serviesgoed en kaarsen - er van ons kosteloos bij geleverd. Heeft u al zin in een dergelijke VIP-avond bij u thuis? En wilt u weten hoe we dat voor u kunnen invullen? Bel of mail ons dan meteen en we geven u een vrijblijvend advies op maat.

Wat zijn de kosten?

Wij horen vaak dat mensen denken dat een private dinner een kapitaal kost. Nou, dan hebben wij goed nieuws: een private dinner kost lang niet zoveel als u wellicht denkt. Your Choice Catering Amstelveen kan komt bij u thuis een sterrendiner bereiden voor groepen vanaf acht personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Ons geschoolde vakteam ontfermt zich voor dat bedrag over letterlijk alles: het eten, het opdienen en uitserveren van de gerechten, het schenken van de drank, het aankleden van de tafel en ook het opruimen na afloop. Zo hoeft u zich nergens om te bekommeren en alleen maar te genieten van een weergaloze avond.
De passie en het enthousiasme dat wij hebben voor eten en drinken stralen wij niet alleen uit in de culinaire hoogstandjes die we voor u koken, maar ook in onze houding naar de gasten toe. De chef zal u op onderhoudende wijze meer vertellen over wat hij voor u gekookt heeft en dat geldt ook voor de wijn. Daarmee geniet u niet alleen van het eten op zich, maar leert u er ook nog iets bij!

Prikkelend voor alle zintuigen

Lekker eten doe je met je mond en je reukzin. Maar de ogen mogen we daarbij niet vergeten. Het belang van de presentatie van de gerechten beseffen ons koks terdege. Een private dinner is dan ook niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor de ogen. Your Choice Catering Amstelveen hecht dan ook aan een mooi gedekte tafel en aan prachtig opgediende gerechten. Catering en styling in het kwadraat, daar zorgt de keukenbrigade bij een private dinner voor!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Een kleine attentie van het huis krijgt u in de vorm van de amuse bij het private dinner cadeau. Dat voorafje smaakt - net als de rest van het private dinner - naar meer, dat verzekeren we u.

Krijgt u al trek? Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave neemt u vandaag nog contact met ons op via ons gratis telefoonnummer 0800 4890 489. Of u vult ons contactformulier in. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord!