Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Amstelveen - Recepties

Een jubileum of een bruiloft te vieren? Of opent u een nieuwe winkel of heeft u een lintje gekregen? Allemaal genoeg redenen voor het organiseren van een receptie. Your Choice Catering Amstelveen regelt uw receptie tot in de puntjes, of het nu een zakelijke of een privé aangelegenheid betreft. Een receptie hoort gladjes te verlopen en voor uzelf en de gasten een feestelijk gebeuren te zijn. Ons team van professionele vakmensen zorgt dat u nergens omkijken naar heeft en uw tijd kunt besteden aan het ontvangen van uw gasten en het genieten van de toespraken. De hapjes, de drank, de gastvrije ontvangst, Your Choice Catering Amstelveen neemt u alles uit handen. En dat geldt ook voor het opruimen na afloop!

Catering van recepties

Your Choice Catering Amstelveen denkt voorafgaand aan de receptie aan alles. Wij houden ons niet alleen bezig met de hapjes en de drank, maar willen ook graag dat alle andere zaken goed geregeld zijn. Aangezien de hapjes echter een belangrijk deel van een receptie uitmaken, hebben wij alvast enkele arrangementen voor u samengesteld. Heeft u andere voorstellen omtrent de culinaire invulling? Aarzel niet om dat kenbaar te maken aan ons, want wij passen onze arrangementen graag aan uw wensen aan!

Ons overzicht:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Net dat beetje extra

Your Choice Catering Amstelveen heeft sinds jaren ervaring en expertise opgebouwd in het organiseren van allerlei feesten en events. Wij betrekken uw mening bij alles dat wij voor u mogen organiseren, dus ook bij de receptie die u gaat houden. Onze persoonlijke betrokkenheid blijkt uit het feit dat we een schriftelijke afsprakenlijst maken waar we ons strikt aan houden.
En heeft u voor uw receptie andere zaken nodig behalve hapjes en drank? Wij zorgen met alle plezier voor extra materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor podia, spreekgestoeltes, extra verlichting, decoraties en allerlei andere attributen. Voor een kleine meerprijs heeft u alles uitbesteed aan één leverancier, waarmee de kans op misverstanden heel klein wordt.
Bij onze borrelarrangementen zijn serviesgoed, bestek en tafellinnen overigens kosteloos inbegrepen. Het team van Your Choice Catering Amstelveen vindt dat soort service vanzelfsprekend. Professioneel, vakkundig en efficiënt zorgen wij ervoor dat uw receptie een belevenis wordt waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt. Uw receptie organiseren we namelijk geheel in úw stijl, compleet met alle cachet die daarbij hoort.

Drankenarrangement

De catering van uw receptie is bij ons zeer zeker in goede handen. Koude en warme hapjes, decoraties, materialen, wij regelen het allemaal. En uiteraard hoort daar ook een speciaal drankenarrangement bij. Het 'Onbeperkt Hollands Assortiment' laat u optimaal profiteren van een ongelooflijk scherpe actieprijs van € 7,50 per persoon voor een drie uur durende receptie. Wij wensen u alvast een fijne receptie!

Drankenarrangement        

Inclusief of exclusief?

Onze filosofie is dat wij duidelijk en helder afspraken maken over onze prijzen en welke zaken daar wel of niet bij horen. Glazen, bestek, borden, kopjes en servetten kosten u bijvoorbeeld niets extra.

Wilt u een overzicht van de materialen die u bij ons kunt huren voor een minimalen meerprijs? Kijk dan op ons materialenoverzicht.

Materialen        

Soepel en gezellig

Your Choice Catering Amstelveen heeft maar een doel voor ogen bij het organiseren van uw receptie: alles moet soepel en gezellig verlopen. U moet zich nergens druk over hoeven maken, behalve over uw gasten. U geniet van een bruisende receptie terwijl ons team professioneel en adequaat de touwtjes in handen heeft. Efficiency en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat uw receptie gegarandeerd een groot succes zal zijn!

Ons team staat klaar om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Neem telefonisch (gratis!) contact met ons op of stuur ons een contactmail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Onze adviezen en prijsopgaves verplichten u tot niets!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.