Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Amstelveen

Barbecueën in elk seizoen

Ongeacht de temperatuur en ongeacht het jaargetijde, bij Your Choice Catering Amstelveen is het hele jaar barbecueseizoen! Grilparty's zijn niet alleen gezellig in zomerse sferen, maar barbecue smaakt ook als de dagen kort zijn en de open haard brandt. De lekkerste gegrilde specialiteiten bezorgen wij u daarom van januari tot en met december. Your Choice Catering Amstelveen zorgt het hele jaar voor BBQ stemming en dat klinkt u toch ook als muziek in de oren?

BBQ precies op maat

Your Choice Catering Amstelveen houdt niet van standaardwerk, maar we hebben toch gemeend een aantal barbecuepakketten te moeten samenstellen om het u een beetje eenvoudiger te maken. U mag hier -in overleg met ons - natuurlijk de nodige wijzigingen in aanbrengen. Heeft u liever een andere samenstelling? Wilt u het pakket aanpassen aan uw budget of aan uw gasten? Dan kunt u bij ons de BBQ organiseren die precies op uw maat is. Los van dieetwensen, vegetarische eters en andere verzoeken, kunnen wij een barbecuepakket leveren dat volledig aan uw wensen voldoet.
Your Choice Catering Amstelveen bespreekt persoonlijk graag met u hoe u de barbecue georganiseerd wilt hebben. Zo zorgen wij gegarandeerd voor een barbecue smulfestijn waar u en uw gasten met genoegen op terugkijken. Klik op onderstaande barbecuepakketten en aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Kolenbarbecue of gas?

Bij ons bent u de baas. Your Choice Catering Amstelveen kan u van zowel een kolenbarbecue als een gasbarbecue voorzien. Volgens de barbecuefanatiekelingen gaat er niets boven de 'echt' barbecuesmaak van de kolenbarbecue, maar onze gasbarbecue doet daar niet voor onder.
Zalmmoten, spiesen, saté, worst, speklapjes, groente en vegetarische schijven worden op beide barbecues prima op temperatuur gegrild. Wij bereiden alles perfect voor, ook de bijgerechten, stokbrood, marinades en sauzen zijn van excellente kwaliteit. En heeft u hulp nodig bij het barbecueën zelf? Dan kan ons top-team ervoor zorgen dat alle producten perfect geroosterd op uw bord belanden!

Hoge kwaliteit, lage prijs

Your Choice Catering Amstelveen gebruikt alleen de allerbeste vlees- en visproducten. De kwaliteit van de hamburgers, kipsaté, varkenslapjes en de vegetarische alternatieven is uitstekend. Hetzelfde geldt uiteraard voor alle groentes, huisgemaakt salades en de diverse bijgerechten. Vers brood, kruidenboter en de lekkerste marinades mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.
Your Choice Catering Amstelveen kan u voor een super barbecuefeest een hele scherpe prijs aanbieden. U heeft die smakelijke barbecue al vanaf € 13,50 per persoon. En het opruimen? Dat doen wij voor u. Net als de afwas!

Barbecue beleving

Barbecue dat is niet alleen lekker eten, maar veel meer een totale beleving van eten, sfeer, drankjes, gezelligheid. Voor ons team betekent dat dat wij voor elk aspect willen zorgen: niet alleen voor het vlees en de bijgerechten, maar ook voor de styling en de ambiance.
Your Choice Catering Amstelveen maakt van een barbecuefeest een waar culinair smulfestijn. Heeft u al gedacht aan sfeerverlichting, tafelrokken en lampionnen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Net als voor partytenten, animatie voor de kleintjes en eventueel live muziek. Entertainment is namelijk een niet te onderschatten sfeerbepaler. De muziek brengt iedereen in de juiste BBQ sfeer, dus wilt u een DJ die partymuziek draait of een live band met Caribische klanken? Vraag het ons en wij regelen het graag voor u. We nemen u alle organisatorische en gastronomische zaken volledig uit handen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of verzoeken om informatie. Wij staan altijd voor u klaar!

Koel drankje

Heeft u een barbecue gepland in het kader van uw bedrijfsfeest of een examenfuif? De geschikte party attributen en het passende barbecuepakket vindt u gegarandeerd bij ons. Ongeacht of uw feestgezelschap uit 50 of uit 1000 gasten bestaat, Your Choice Catering Amstelveen maakt ieder barbecuefeest tot een geslaagde happening. Wilt u naast het barbecue arrangement gebruik maken van ons drankenaanbod? Geen probleem! Wij hebben zelfs een speciale actieprijs als u ons Hollands Assortiment kiest. Wilt u meer weten over dit unieke drankenarrangement? Bel ons gratis telefoonnummer of mail ons via ons contactformulier en wij vertellen u precies wat u voor uw barbecuefeest kwijt bent aan de dranken. Onze prijsopgaven zijn uiteraard altijd vrijblijvend.

Het lekkerste voor het laatst

Your Choice Catering Amstelveen bewaart het lekkerste graag tot het laatst. En lekker zijn ze, onze nagerechten. Zorg daarom dat u nog een beetje ruimte over houdt voor een smakelijk dessertgebakje uit eigen keuken of een romig ijsje. We kunnen uw barbecuefeest voorzien van allerlei toetjes en dessertgebak. Van vers fruit met slagroom tot een tiramisu of een heerlijk pistache ijsje, wij sluiten uw barbecue af in stijl. En weet u wat het allermooiste is? Wij nemen de afwas na afloop gewoon mee terug!
Voor meer informatie over barbecuefeesten, drankenarrangementen en dessertbuffetten belt u ons gratis nummerm: 0800 4890 489 of u vult het contactformulier in. Wij staan u graag te woord en verplichten u tot absoluut niets!