Facebook    Twitter
Your Choice Catering Amstelveen Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Binderij 373
1185 ZJ Amstelveen
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Amsterdam - Walking dinner

Een walking dinner is de nieuwste ster aan het cateringfirmament bij Your Choice Catering Amstelveen. Een walking dinner past namelijk in het plaatje van menig feestelijk event. Bij een bruiloft, receptie, personeelsfeest en allerlei andere festiviteiten is een walking dinner het ei van Columbus. U heeft er nog nooit van gehoord? Dan vertellen wij u graag meer over dit concept en wellicht bent u vervolgens net zo enthousiast als wij!

Wat mag u van een walking dinner verwachten?

Your Choice Catering Amstelveen bedient uw gasten met de heerlijkste gerechten terwijl ze zich vrij in het gezelschap bewegen. Wij zijn flexibel als het gaat om wat u graag geserveerd wilt hebben en hoeveel gangen u wilt nuttigen. Onze ervaring heeft inmiddels geleerd dat u met een walking dinner van acht gangen voldoende hebt om iedereen ruimschoots van alle gerechten te laten proeven. Dat is echter, zoals gezegd, geen vaststaande regel. Wij serveren de gerechten op uiterst handige bordjes die u gemakkelijk kunt hanteren. Drie voorbeelden van mogelijke walking dinners ziet u hier.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Lopen en eten tegelijk

Een walking dinner loopt als het ware met de gasten op uw feest mee. Het is een dynamisch concept waarbij mensen zich vrij voelen om te socializen en tegelijkertijd kunnen genieten van heerlijke vlees-, vis- of vegetarische specialiteiten. Zo heeft u het voordeel van een heerlijk diner terwijl niemand 'vastgeprikt' op een stoel zit. Your Choice Catering Amstelveen beschikt over een topteam dat de verschillende gangen (deels) ter plekke bereidt en mooi opgediend uitserveert. Afhankelijk van het aantal gangen dat u kiest, kunt u van het walking dinner een avondvullend gebeuren maken. Goed eten, praten en genieten, wat wilt u nog meer?

Praktische wenken

Bij een walking dinner heeft u met ongeveer 6 à 8 gangen een volledige maaltijd. Zoals reeds hiervoor gemeld, bereiden wij de gerechten deels op locatie, met verse ingrediënten. Your Choice Catering Amstelveen hecht veel waarde aan flexibiliteit en aan een gedegen voorbereiding. Zo kunnen wij - mocht daar behoefte aan zijn - alle keukenapparatuur zelf meenemen. Daardoor is het mogelijk om op iedere feestlocatie een walking dinner te organiseren.
We overleggen persoonlijk tot in detail met u wat u wilt eten en hoeveel gangen u graag wilt bestellen. Afhankelijk van uw wensen en uw budget verzorgen wij een walking dinner waar u uw vingers bij aflikt! En over de afwas na afloop hoeft u zich niet druk te maken, want die doen wij voor u.

Speciaal drankenarrangement

Your Choice Catering Amstelveen maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat betekent dat u elk onderdeel van een walking dinner aan ons kunt uitbesteden, ook de drankjes. Ons speciale drankenarrangement is dan een zeer goede optie: u betaalt een actieprijs van € 7,50 per persoon, all-in, waarbij de tapinstallatie, glazen, spoelbak en andere materialen bij prijs inbegrepen.

Wat bent u kwijt voor een walking dinner?

Onze klanten zijn doorgaans aangenaam verrast over de prijs van een walking dinner. Over het algemeen moet u rekenen op een bedrag van € 30,00 per persoon. Dat kan uiteraard variëren, al naar gelang uw menukeuze. Duurdere ingrediënten of een kleiner aantal gangen zorgt voor een kleine meer- of minderprijs. Your Choice Catering Amstelveen overlegt u met alle plezier een precieze offerte, waarbij u vanzelfsprekend nergens toe verplicht bent.

Ons team staat u met raad en daad terzijde op ons gratis telefoonnummer:
0800 4890 489. Of u vult onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.