Private dinner menu
Voorgerechten
- Verrassings proeverijtje van 3 voorgerechten
- Coquilles met een saus van lichte mosterd of truffelmayonaise
- Oesters Fine Cru met citroen en verse peper
- Tartaartje van zalm en mierikswortel
- Salade van kreeft met citroen boter
- Kreeftenbisque met grote gamba gegarneerd
- Runder Carpaccio met pijnboompitten, tête de moine kaas en zongedroogde
tomaten
- Lamsrack in rozemarijn en olijfolie gebakken
- Lauwwarme salade met ossenhaas en wilde bospaddestoelen
in portsaus
- Krokant gebakken zwezerik met portsaus
- Proeverij van gazpacho, thaise curry- en briesoep
- Gegrild geitenkaasje met honing en tijm
Hoofdgerechten
- Gebakken zeewolf op een bedje van linguini van courgette
met thaise tomatensaus geserveerd
- Zeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendeleversaus
- 3 Grote garnalen in oosterse marinade en met zeekraal geserveerd
- Vers gekookte Kreeft met zeekraal en citroenboter ( vanaf
6-gangen)
- Lamsrack met mediterrane groenten en truffelpuree
- Ossenhaas met oesterzwammen en rode portsaus
Nagerechten
- Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgoten
- Diverse Hollandse- en Franse Kazen
- Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd
- Pecan Pie
- Chocolade fondue met vruchten
Amuse + 3-gangen € 40,00 p.p.
Amuse + 4-gangen € 47,50 p.p.
Amuse + 5-gangen € 55,00 p.p.
Amuse + 6-gangen € 62,50 p.p.
Amuse + 7-gangen € 70,00 p.p.
Amuse + 8-gangen € 77,50 p.p.
Bij meerdere gangen wordt de hoeveelheid dusdanig aangepast
dat het een uitgebalanceerd menu vormt.
Eventuele wensen kunnen uiteraard besproken worden.
Wijnarrangement in overleg.
>> Vraag direct een offerte
aan
|